Waarom kiezen voor Auto XL service

xl-team

1. Snelle service

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, houden wij vaak plaats vrij in onze werkplaats. Mocht het onverwachts nodig zijn langs te komen, dan kunnen uw auto en u vaak snel terecht. Auto XL Service zal er dan alles aan doen om u weer op weg te helpen. 

2. Altijd vervangend vervoer beschikbaar

Indien een reparatie of grote onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd, hebben wij altijd meerdere huurauto's en bedrijfsbussen klaar staan. Zo ondervinden uw dagelijkse werkzaamheden geen hinder. 

3. Aangenaam wachten

In onze wachtruimte kunt u op een aangename manier wachten op een reparatie of controle. Zo kunt u tv kijken, internetten, de nieuwste bladen lezen en uw kinderen laten spelen in de kinderhoek. U kunt zelfs productief blijven door uw eigen laptop mee te nemen en gemakkelijk in te loggen op ons wifi-netwerk. 

4. Persoonlijke, servicegerichte behandeling

Bij Auto XL Service krijgt u een échte persoonlijke behandeling. Als klant wordt u (indien gewenst) pro-actief op de hoogte gehouden van mogelijk onderhoud aan uw voertuig. 

5. Specialist in alle merken auto's

U kunt bij ons met alle automerken terecht. Wij werken uitsluitend met moderne technieken en hoog opgeleid en kundig personeel. Zorgvuldigheid staat bij ons hoog in het vaandel. 

6. Fabrieksgarantie blijft geldig

Door het gebruik van originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto uiteraard gewoon geldig. Uw garantie blijft van kracht en we helpen u met onze deskundige monteurs weer snel op weg. 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews