XL Service diensten

Auto XL service diensten

Bij Auto XL service hebben we een uitgebreidt diensten pakket. Maak hieronder uw keuze.

Bandencentrum XL

ACTIE

Bij aanschaf winterbanden gratis montage en opslag van uw zomerbanden.


Nieuwe banden nodig? In ons bandencentrum hebben wij vele soorten banden op voorraad. Wij meten uw banden door met speciaal meetapparatuur en adviseren u bij de aanschaf van nieuwe banden. Daarbij kunnen wij de uitlijning van uw auto verzorgen door gebruik te maken van de nieuwste infraroodtechniek.

Opslag- en wisselservice
Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is langskomen bij Bandencentrum XL in Leiden, zodat wij uw banden kunnen verwisselen. Alle andere bijkomende zaken nemen wij van uw hand: opslag, wisselen, wij nemen zelfs tijdig contact met u op als het tijd wordt om uw banden te vervangen.

Zeer scherpe bandenprijzen
 
* Wij hanteren scherpe bandenprijzen.
* Informeer naar de actieprijs die geldt voor uw bandenmaat.
* Montage en opslag gratis bij aanschaf van nieuwe winterbanden.
* Waarom winterbanden: Laat uw banden opslaan bij ons! (lees meer >>) 

NIEUW! Trekhaak monteren/installeren

Montage adres voor trekhaak monteren via www.thuletrekhaken.nl

APK keuring

receptie

Wij verzorgen APK-keuringen voor elk merk auto.
Onze APK Keurmeesters staan voor u klaar!

Auto XL Service hanteert voor een APK-keuring vaste prijzen. Voor een benzine-auto bedraagt dit € 39,50 (inclusief afmeldkosten en BTW). Voor een dieselauto zijn de kosten € 49,50 (inclusief afmeldkosten en BTW).

NU TIJDELIJKE ACTIE PRIJS!!
€ 29,50 inc BTW voor benizine
€ 39,50 inc BTW voor diesel

Indien u de APK-keuring laat uitvoeren in combinatie met een onderhoudsbeurt, dan is de APK gratis (excl. Roetmeting/4-gastest).

Wat is een APK?
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een Europees wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De wetgeving van de APK is onlangs veranderd en ziet er nu als volgt uit:
Auto's met deel I t/m 31 december 2004: elk jaar APK verplichting;
Benzineauto's met deel I vanaf 1 januari 2005: 1e keer na 4 jaar, daarna 2e keer na 6 jaar, 3e keer na 8 jaar, daarna jaarlijks;
Diesel/LPG auto's met deel I vanaf 1 januari 2005: 1e keer na 3 jaar, daarna jaarlijks.

(Ter informatie: per april 2010 heeft u geen kenteken papieren meer nodig voor het afmelden van de APK)

Airco service

Bij de auto-airconditioning denken we doorgaans alleen aan gebruik in de zomer. Dit is een misverstand. De airco kan prima gebruikt worden voor ontwaseming van de ruiten omdat de lucht uit de airco veel droger is dan die uit de blower.

En als u het te koud vindt om de airco in herfst of winter voor dit doel aan te zetten dan kunt u daarbij gewoon de kachel aanzetten. De lucht blijft dan toch droog en is ook nog warm. Regelmatig aanzetten voorkomt problemen. Het is überhaupt belangrijk om het hele jaar door regelmatig de airco even aan te zetten. Een keer per week even de airco aanzetten voorkomt lekkages door uitdrogen van onderdelen in de airco.

En een lekkende airco is een kwalijke zaak. Kwalijk voor uw portemonnee omdat u een extra reparatie moet laten uitvoeren die u nota bene had kunnen voorkomen. Maar ook kwalijk voor het milieu. Dat is een wat ingewikkelder verhaal. In de auto-airco zitten zogenoemde koudemiddelen. Deze middelen bevatten HFK’s. HFK-gassen tasten (in tegenstelling tot de voorganger CFK) de ozonlaag niet aan, maar als ze vrij komen in de atmosfeer dragen ze wel bij aan het broeikaseffect. Kortom: een lekkende airco is altijd een probleem en moet direct hersteld worden.

Tip 1. Zorg voor periodieke controles. Neem het onderhoud van uw auto-airco en de tussentijdse controles op in de periodieke onderhoudsbeurten. Laat de airco in ieder geval één keer per jaar controleren.

Tip 2. Gebruik de airco bewust. Gebruik de airco alleen als het echt nodig is. Zet hem dus uit zodra de auto op temperatuur is.

Tip 3. Zet de auto-airco minimaal eens per week 10 minuten aan. Dit voorkomt lekkages door uitdroging van pakkingen en afdichtingen en voorkomt onaangename geurvorming door condens-, bacterie- en schimmelvorming in het systeem.

Tip 4. Zet voor vertrek deuren of ramen open. Is de auto erg warm, zet dan voor vertrek eerst de deuren open. De grootste warmte kan dan weg en de auto is sneller koel. Of rij even kort met de ramen open, zonder de airco in te schakelen. Schakel de airco alleen in wanneer de auto niet koel genoeg wordt. Hierdoor vermindert u het energieverbruik. Vergeet niet de ramen te sluiten bij het aanzetten van de airco. Want deze heeft alleen effect met gesloten ramen.

Tip 5. Zet de airco niet te koud. De overgang tussen binnen en buiten is anders te groot. Een te koude airco geeft daarnaast ijskoude luchtstromen en zorgt daarmee vaak voor verkoudheden. Als de auto ’climate control’ heeft, wordt automatisch zo snel mogelijk de gewenste temperatuur bereikt zonder bovenstaande koude luchtstromen.

Tip 6. Gebruik van de airco bij regen of in de winter. Schakel uw auto-airco ook kort in bij beslagen ramen. Het vocht wordt uit de ruimte gehaald.

Tip 7. Zet de airco uit voor de motor uitgaat. Schakel de installatie 10 minuten voordat u de motor uitzet uit. Dit voorkomt condensvorming in de installatie en daarmee de kans op schimmel en dus onaangename geuren.

Tip 8. Lees het instructieboekje van uw airco. Lees aandachtig uw auto-airco instructieboekje door over het juiste gebruik en onderhoud.

Tip 9. Zet de airco uit bij extra verbruik. Airco’s gebruiken brandstof en kosten motorvermogen. Pas dus op met het gebruik. Moet uw auto hard werken (caravan of bergen), zet de airco dan uit. Het vermogen is dan al hard genoeg nodig.

P.S. Plasje onder uw auto. Afhankelijk van het weer, ligt er vaak een plasje water onder auto’s met een airco. Dit is condenswater, daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

AutoXl verhuiswagen

Verhuiswagen van 410 CM lang x 220 CM hoog x 210 CM breed met hydraulische laadklep.

Prijs
Voor slechts €89,50 per dag!

Korting
Indien langer dan 3 dagen.

Reserveren
via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 071-5323450

Vereisten:
Geldig legitimatie
Rijbewijs
Creditcard
Borg €500,-

Autoruit folie

Wilt u uw auto voorzien van autoruit folie? Bij AutoXL Service bent u aan het juiste adres.
Onze ervaren specialist installeert zonder foliebelletjes, stofdeeltjes of kreukels de door u uitgekozen folie.

Voordelen van autoruit folie

- Styling: U kunt op een eenvoudige wijze een bijzondere uitstraling realiseren.

- Zon / warmtewering: De folie zorgt voor een maximale warmtereductie van zonlicht

- Veiligheid: Geen rondvliegende glassplinters tijdens een ongeval

Neem contact op met AutoXL Service om alle mogelijkheidheden door te nemen.

 

Electronica inbouw

Auto XL Service verzorgt diverse soorten electronica inbouw voor uw auto. U kunt bij ons terecht voor inbouw van Cruisecontrol systemen, Carhifi systemen en alarm systemen.inbouw1

Meer over Alarminbouw:

Voor elk type auto is er een beveiliging op maat. Auto XL Service kan voor elk merk of type auto, van klasse 1 tot en met 5, een beveiliging met SCM goedkeuring regelen.

Moderne personenauto’s zijn tegenwoordig rijkelijk uitgerust met elektronica en digitale boordcomputers. Auto XL Service biedt alle mogelijke elektronische oplossingen, materialen en apparatuur op het gebied van beveiliging, comfort en entertainment voor in de auto.

Beveiliging

De meeste personenauto's zijn voorzien van een standaard beveiligingssysteem. Maar voor veel autobezitters en verzekeraars biedt dit niet voldoende bescherming. Autodieven zijn immers ook op de hoogte van de af-fabriek beveiligingsmethoden. Des te meer reden om een auto goed te beveiligen. Auto XL Service heeft een jarenlange ervaring op het gebied van autobeveiliging.

Leder inbouw

interrieur

AutoXL Service werkt samen met gecerfiticeerde specialisten om uw auto met leer te bekleden. Er is keuze uit vele soorten kleuren en leer. Er kan dus volledig volgens uw wensen gewerkt worden. 

Een overzicht van de kleuren.

Bespreek de mogelijkheden in de showroom.

Onderhoudsbeurten

onderhoud

Kleine beurt

Uw auto wordt bij klein onderhoud op een aantal belangrijke onderdelen gecontroleerd. Daarnaast wordt de olie ververst, het oliefilter vervangen en diverse overige vloeistoffen bijgevuld.
(PDF overzicht controlepunten kleine beurt)

Grote beurt

Groot onderhoud voorkomt dat kleine mankementen kunnen leiden tot een dure reparatie. Onze grote beurt is geschikt voor auto’s van alle soorten, typen en merken. Onze ervaren monteurs controleren uw auto nauwkeurig op vele punten. Diverse filters worden vervangen en vloeistoffen worden aangevuld.
(PDF overzicht controlepunten grote beurt) 

Gun uw auto een groot onderhoud op z’n tijd. Zo voorkomt u problemen en blijft u met een vertrouwd gevoel rijden. Bij een grote beurt van Auto XL Service ontvangt u nu ook een gratis APK.

Poets service

Wilt u uw auto weer laten glimmen en glanzen alsof hij zojuist uit de showroom komt? Maak dan gebruik van onze poetsservice. Onze speciale behandeling zorgt voor een onovertroffen glans en laat u weer trots zijn op uw auto.

Glansherstel

De weersinvloeden op de laklaag van uw auto zijn niet mis. Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag dof wordt. Onze specialisten behandelen uw auto met een speciale long life wax. Hierdoor wordt de levensduur van de laklaag aanzienlijk verlengd en blijft de auto dus veel langer glanzen.

Bescherming van de bekleding

Om ook uw bekleding optimaal te beschermen kunnen wij deze perfect behandelen. Dit voorziet uw stoffen bekleding van een extra beschermlaag waardoor gemorste vloeistoffen niet meer in de bekleding kunnen trekken. Hierdoor blijft uw bekleding schoon en als nieuw.

De behandeling

- Volledige reiniging: lak / bumpers / velgen
- Aanbrengen speciale long life wax

Eventuele aanvullende interieurreiniging

- Volledige reiniging interieur
- Behandeling beschermde laag

Haal- en brengservice mogelijk

Restylen

Lakbeschadigingen en kleine deukjes kunnen op een doeltreffende manier onzichtbaar weggewerkt worden door een Restyle-behandeling. Ook een gelakte bumper kan bijgewerkt worden.

Bij andere herstelmethoden voor plaatselijke beschadigingen blijft het eindresultaat vaak ongewenst zichtbaar, je blijft dikwijls zien dat er iets met de auto gebeurd is. Een andere optie is het overspuiten van de gehele auto. Dit is echter een optie met onnodig hoge kosten. Restylen biedt u nu de perfecte oplossing: wij herstellen alleen de daadwerkelijke schade, de omringende fabriekslak blijft in originele staat.

De techniek is zeer geschikt voor krassen door steentjes, overige lakschade en kleine deukjes tot vier centimeter.

 

De voordelen:

  1. Beschadigde auto's (zowel nieuw als tweedehands) kunnen in een fractie van de normale tijd en kosten klaar zijn;
  2. Bij de Restyle-techniek blijft de originele fabriekslak intact waardoor de waarde van de auto gewaarborgd blijft;
  3. Met behulp van de Restyle-techniek ziet uw tweedehands auto er weer als nieuw uit

 

Ruitschade

Een ster of barst in uw ruit? Auto XL Service kan deze ruit snel herstellen en dit is juist voor uw eigen veiligheid zo belangrijk. Ook bij het vervangen van een ruit kunt u een optimale service verwachten. Door de nachtlevering van onze ruitleverancier kunnen wij elke ruit binnen 24 uur leveren zodat u uw auto niet lang hoeft te missen.

De meeste ruitschades worden vergoed door de verzekering. Informeer naar uw polisvoorwaarden.

Schadeherstel

Ook voor schadeherstel kunt u terecht bij Auto XL Service. In veel gevallen kan AutoXL de complete zorg van de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij op zich nemen en zorg dragen voor vervangend vervoer tijdens de herstelwerkzaamheden.

Wij handelen uw schade af in samenwerking met gerenomeerde schadegarant bedrijven.

De Stichting Schadegarant behartigt de zakelijke belangen inzake autoschade-afwikkeling voor dertien werkmaatschappijen van zeven verzekeringsconcerns.

Hun doelstelling is de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces te vergroten bij zowel de consument, de aangesloten dealer- en schadeherstelbedrijven als de Stichting Schadegarant en haar deelnemers.

Maak een afspraak / Waarom kiezen voor Auto XL service?

 

Velgen bestellen

Zie de speciale pagina >>
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews